Varkensgebraad met Roquefortsaus

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vlees braden, kruiden met peper en zout. Saus deglaceren met citroensap en een weinig water. Gesneden sjalotjes toevoegen en laten stoven. Plet de roquefortkaas met de room, voeg dit mengsel bij de saus, laat even doorkoken, op smaak brengen met peper en zout, een weinig fijngesneden peterselie bijdoen. Leg het gesneden vlees op een schotel, overgiet met de saus. Opdienen met waterkers, witloof of gebakken champignons.
  • 2 Kroketten of gekookte aardappelen

Varkensgebraad met Roquefortsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tortelloni met roquefortsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelli met roquefortsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
roquefortsaus
0 min
Bekijk recept
Eendenborst met Roquefortsaus
0 min
Bekijk recept

Gekarameliseerde varkensblokjes met ananas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad met pruimen en rozemarijn
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassoulet uit Toulouse
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van drie soorten vlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept