Varkensgebraad met salieroomsaus

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Het gebraad in de oven braden op de gewone wijze.
  • 2 Als het gaar is, versnijden en warm houden.
  • 3 In het braadvocht de ui fruiten, de gekookte hesp,witte wijn, room en ketchup toevoegen. Goed laten doorkoken, onder voortdurend roeren een mespuntje saliepoeder toevoegen; kruiden met peper en zout. De saus over het vlees verdelen. Opdienen met gebakken aardappelen en fijne bonen of doperwtjes

Varkensgebraad met salieroomsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mignonetten met pasta, courgette en salieroomsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendenborst Met Salieroomsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendenbors Met Salieroomsaus En Tagliatelle
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad met salieroomsaus
0 min
Bekijk recept

Gekarameliseerde varkensblokjes met ananas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad met pruimen en rozemarijn
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassoulet uit Toulouse
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van drie soorten vlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept