Lamsfilet op de wijze van Lichtenstein

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de asperges in water met zout
  • 2 Bak de filets in de hete boter (niet helemaal doorbakken) haal ze uit en houd ze warm, deglaceer de pan met porto en kook door met de room, voeg er de dragon bij en breng eventueel op smaak met een weinig zout.
  • 3 Snijd de filets in sneetjes en schik ze mooi op het warme bord met afwisselend de asperges en omringd door de saus. Geef er kleine natuur gekookte aardappeltjes bij

Lamsfilet op de wijze van Lichtenstein is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Gegrilde lamsspiesjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaans gekruide Lamsfilet, saus met koriander en harissa
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsfilet met rauwe ham en gestoofde venkel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsvlees-komkommerspies
20 min Bijgerecht
Bekijk recept