Konijn met peertjes en veenbessen

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de veenbessen met het appelsiensap tot ze openbarsten, voeg er de suiker bij naar eigen smaak, laat inkoken tot een dikke moes.
  • 2 Laat het konijn bakken in de hete boter. Laat verder garen, kruid met peper en zout, voeg er de room en de mosterd bij en laat inkoken tot sausdikte. Breng op smaak met de dragon of salie.
  • 3 Opdienen
  • 4 Breng het vlees met de saus op warme borden en versier met halve peertjes gevuld met veenbessenmoes.

Konijn met peertjes en veenbessen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van volkorenpasta, tomaten, amandelen en gerookte kip
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met seizoenswild, veenbessen en little gem sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Terrine van wilde eend met veenbessen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept