2 Ui pellen en fijn snipperen. Garnalen onder koud stromend water afspoelen. Laten uitlekken. In kopje bieslook fijnsnipperen.
3 BEREIDEN:
4 Vlees insmeren met mosterd. Peper erboven malen. Schaal voorverwarmen. In braadpan boter verhitten. Vlees in ca 15 minuten rondom bruin bakken. Vlees uit de pan nemen en op warme schaal leggen. Vlees bestrooien met zout. Op schaal deksel leggen, zodat het vlees warm blijft. In bakvet ui ca 1 minuut fruiten. Wijn toevoegen en aanbaksel losroeren. Op hoog vuur zonder deksel op pan ca 1 minuut inkoken. Bloem erdoor roeren. Slagroom toevoegen. Al roerende aan de kook brengen. Ca 3 minuten laten koken. Garnalen toevoegen, 2 eetlepels achterhouden. In ca 1 minuut zachtjes verwarmen. Saus op smaak brengen met peper en zout. Deksel van schaal verwijderen. Saus rondom vlees schenken. Achtergehouden garnalen op vlees leggen. Bieslook erover strooien.