Konijn op z'n Limburgs

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De stukken konijn kruiden met peper en zout en aanfruiten in de hete boter, samen met de gehakte uien. Flamberen met de jenever, de dampen blussen met de wijn, bruine suiker toevoegen en 1 uur laten gaarsudderen. De gare stukken konijn uitnemen en warm houden. De saus lichtjes laten inkoken, de uitgelekte druiven en de room toevoegen. Op smaak brengen en over de stukken konijn gieten. Dien op met gebakken aardappelen

Konijn op z'n Limburgs is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Limburgs zuurvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofvlees op z'n Limburgs
1,545 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Limburgs zoervleisj
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijn op z'n Limburgs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept