stoverij

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de boter en laat licht bruinen.
  • 2 Doe het vlees erin en laat het bruin kleuren.
  • 3 Doe dan de ajuin erbij en laurierblad.
  • 4 Laat even stoven.
  • 5 Doe dan de congac en frambozenazijn erbij.
  • 6 Dan het water en de bouillonblokjes.
  • 7 Laat dan 1,5 uur rustig garen met deksel op de pot.
  • 8 De afwerking
  • 9 de siroop en de bruine suiker toevoegen en maizena met water oplossen en binden1
  • 0 Je kunt er nog gedroogde pruimen bijvoegen

stoverij is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Stoverij van varkenswangen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gentse stoverij
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoverij van hert met Gouden Carolus en peperkoek
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taart met varkensspiering en mosterd
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stoverij van varkenswangen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gentse stoverij
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoverij van hert met Gouden Carolus en peperkoek
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taart met varkensspiering en mosterd
Hoofdgerecht
Bekijk recept