Zoek
stoverij
4
120 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg rundsstoofvlees
2 ajuinen
1 laurierblad
2 soeplepels congac
2 soeplepels frambozenazijn
1 l water
2 rundsbouillonblokjes
2 dikke soeplepels kandijsuiker
1 soeplepel luikse siroop
25 gr boter
maizena
Bereiding
1
Smelt de boter en laat licht bruinen.
2
Doe het vlees erin en laat het bruin kleuren.
3
Doe dan de ajuin erbij en laurierblad.
4
Laat even stoven.
5
Doe dan de congac en frambozenazijn erbij.
6
Dan het water en de bouillonblokjes.
7
Laat dan 1,5 uur rustig garen met deksel op de pot.
8
De afwerking
9
de siroop en de bruine suiker toevoegen en maizena met water oplossen en binden1
0
Je kunt er nog gedroogde pruimen bijvoegen
stoverij is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Stoverij van varkenswangen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gentse stoverij
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoverij van hert met Gouden Carolus en peperkoek
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taart met varkensspiering en mosterd
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoverij van varkenswangen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gentse stoverij
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoverij van hert met Gouden Carolus en peperkoek
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taart met varkensspiering en mosterd
Hoofdgerecht
Bekijk recept