Yassa met schapenvlees

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de ajuinen en de look zeer fijn.
  • 2 Snij de wortelen, kool, aubergine en het vlees naar smaak
  • 3 Laat de olie opwarmen
  • 4 Voeg de look en ajuin toe – Laat 5 minuten koken
  • 5 Voeg het vlees toe met een beetje water. Laat koken.
  • 6 Voeg kruiden toe naar smaak. Voeg een soeplepel zout toe.
  • 7 Laat alles koken tot de olie op het water drijft.
  • 8 Voeg ½ liter water en de groenten toe. Breng het aan de kook.
  • 9 Haal de groenten eruit als ze gaar zijn.1
  • 0 Voeg de 500 g rijst toe. Laat 15-20 minuten koken.1
  • 1 Voeg nog water toe, indien nodig.

Yassa met schapenvlees is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Courgette Met Schapenvlees En Oker
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tajine Van Schapenvlees
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Linzensoep Met Schapenvlees
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Couscous Met Schapenvlees
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Poulet Yassa (Senegal)
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip Yassa
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip Yassa
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept