Zoek
Yassa met schapenvlees
4
0 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gram schapenvlees
1 ajuin
1 aubergine
50 gram wortelen
arachideolie
250 gram witte kool
500 gram rijst
4 teentjes look
100 gram maniok
kruiden
Bereiding
1
Maak de ajuinen en de look zeer fijn.
2
Snij de wortelen, kool, aubergine en het vlees naar smaak
3
Laat de olie opwarmen
4
Voeg de look en ajuin toe – Laat 5 minuten koken
5
Voeg het vlees toe met een beetje water. Laat koken.
6
Voeg kruiden toe naar smaak. Voeg een soeplepel zout toe.
7
Laat alles koken tot de olie op het water drijft.
8
Voeg ½ liter water en de groenten toe. Breng het aan de kook.
9
Haal de groenten eruit als ze gaar zijn.1
0
Voeg de 500 g rijst toe. Laat 15-20 minuten koken.1
1
Voeg nog water toe, indien nodig.
Yassa met schapenvlees is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Courgette Met Schapenvlees En Oker
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tajine Van Schapenvlees
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Linzensoep Met Schapenvlees
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Couscous Met Schapenvlees
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Poulet Yassa (Senegal)
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip Yassa
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip Yassa
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept