Mignonettes met witloofrolletjes

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
  • 2 -kook het witloof gaar in licht gezouten water(15 a 20)
  • 3 -wikkel rond elk stronkje een half sneetje kaas een daarna een sneetje ham
  • 4
    Voorbereiding
    swijze
  • 5 -verhit wat boter in een braadpan en bak de mignonettes een 2 aan elke kant goudbruin
  • 6 Laat op een zacht vuurtje nog even gaar worden maar niet te lang of het vlees wordt droog.
  • 7 -kruid met peper en zout.
  • 8 -verhit in andere pan dan boter en leg er de witloofrolletjes in,laat wat kleuren.
  • 9 -giet het bier in de pan en breng aan de kook1
  • 0 -haal het witloof eruit1
  • 1 -giet het braadvocht met het bier bij het vlees en bind lichtjes met sausbinder

Mignonettes met witloofrolletjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Witlofrolletjes gevuld met comtékaas en sausje van côtes du jura
Voorgerecht
Bekijk recept
Witloofrolletjes in spek
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witloofrolletjes met Meesterlyck ham
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witloofrolletjes met ham en kaas
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkensmignonette met gremolata en tarwe
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensmignonette met specerijen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mignonettes met amandelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mignonettes met amandelkorstje
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept