Curry van varkensvlees

4
27 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Plet de koriander fijn in een vijzel met de koriander en de kimijn . Verhit de olie in de wok, doe er de inhoud van de vijzel bij en roerbak gedurende 1 minuut.
  • 2 Voeg er de groene kerriepasta bij en roerbak tot alle aroma's vrijkomen.
  • 3 Draai het vuur lager en giet er de kokosmelk bij .
  • 4 Laat gedurende ongeveer 2 minuten zachtjes pruttelen.
  • 5 Voeg de in stukjes gesneden varkensfilet toe en laat ze gaar worden.
  • 6 Doe er de in stukken gesneden aubergines bij en breng verder op smaak met de suiker, de vissaus, de kaffir-limoenblaadjes, de basilicum en het fijngehakte rode pepertje. Laat gedurende 5 minuten zachtjes sudderen.
  • 7 Schep de curry over in een terrine en bestrooi met enekel verse blaadjes basilicum.

Curry van varkensvlees is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept