Varkenshaasje "Grand Cru"

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Varkenhaasje verdelen in 4 stukken, aankleuren in Solo, 12 minutengaren, warm houden tussen twee borden, deglaceren met Grand Cru, room toevoegen, laten inkoken, mosterd toevoegen, afproeven, reepjes Gandaham toevoegen, serveren met in smout gebakken krieltjes en in Hoegaerden gestoofd witlof.

Varkenshaasje "Grand Cru" is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pastasalade met geroosterde paprika en tomaat
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kleine tatins van gekonfijte sjalotten met schilfers parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken noedels met pikante gehaktballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept