Varkenslapjes met ricotta

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de ricotta met de oregano, basilicum en peper&zout. Beleg de varkenslapjes met de rauwe ham en bestrijk telkens met 1/4 van het ricottamengsel. Rol voorzichtig op en zet vast met een cocktailprikker of met een stukje keukentouw. Kruiden met peper&zout. Vet een ovenschaal in met vloeibare solo, leg hierin de opgerolde lapjes en zet +/- 20 min in een voorverwarmde oven van 180°.
  • 2 Serveer met frietjes of gebakken aardappelen.
  • 3 PS: Indien verse oregano en basilicum, van elk 2 soeplepels fijngehakt.

Varkenslapjes met ricotta is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoofde varkenslapjes met olijven, sperziebonen en tomaat
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenslapjes met zuurkool en witte bonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde varkensrolletjes
50 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolstamppot met gevulde varkensfilet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept