Zoek
Wildmarinade
4
1450 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
50 gram prei (fijngesneden)
50 gram sjalot (fijngesneden)
50 gram wortel (fijngesneden)
50 gram knolselder (fijngesneden)
2 eetlepels olie
2 liter rode wijn
10 stuks jeneverbessen
4 stuks kruidnagels
2 takjes tijm
2 takjes rozemarijn
10 korrels peper
2 tenen knoflook
Bereiding
1
Fruit de groenten enkele minuten in olie.
2
Blus met de rode wijn en voeg er kruiden en knoflook aan toe
3
Breng de marinade aan de kook en laat dan afkoelen
4
Leg het vlees in de afgekoelde marinade
5
Dek af en laat 24 uur in de koelkast staan
6
Laat het vlees goed uitlekken en dep het droog met keukenpapier voor u het verder verwerkt
7
De marinade kunt u gebruiken als basis voor de saus
8
Geit ze dan door een puntzeef
Wildmarinade is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Wildmarinade voor haas
0 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
SAUS WILDMARINADE VOOR KLEIN WILD
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
SAUS WILDMARINADE
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrollade In Wildmarinade
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Wildmarinade voor haas
0 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
SAUS WILDMARINADE VOOR KLEIN WILD
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
SAUS WILDMARINADE
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrollade In Wildmarinade
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept