Wildmarinade

4
1450 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit de groenten enkele minuten in olie.
  • 2 Blus met de rode wijn en voeg er kruiden en knoflook aan toe
  • 3 Breng de marinade aan de kook en laat dan afkoelen
  • 4 Leg het vlees in de afgekoelde marinade
  • 5 Dek af en laat 24 uur in de koelkast staan
  • 6 Laat het vlees goed uitlekken en dep het droog met keukenpapier voor u het verder verwerkt
  • 7 De marinade kunt u gebruiken als basis voor de saus
  • 8 Geit ze dan door een puntzeef

Wildmarinade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Wildmarinade voor haas
0 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
SAUS WILDMARINADE VOOR KLEIN WILD
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
SAUS WILDMARINADE
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrollade In Wildmarinade
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Wildmarinade voor haas
0 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
SAUS WILDMARINADE VOOR KLEIN WILD
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
SAUS WILDMARINADE
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrollade In Wildmarinade
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept