Zoek
Kalfslever met balsamicojus en tagliatelle
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 tomaten
peper en zout
takjes tijm of rozemarijn
400 g tagliatelle
3 sjalotjes, in dunne plakjes
takjes verse salie
50 g Solo
600 g kalfslever
bloem
4 eetlepels balsamicoazijn
Bereiding
1
Snijd de tomaten in 2 kruid met peper en zout en tym of rozemarijn en grill ze 10 minuten.
2
Kook ondertussen de pasta beetgaar.
3
Stoof de sjalotten met de salie in een eetlepel hete Solo.
4
Kruid de lever met peper en zout en haal door de bloem.
5
Bak ze in hete Solo ( de binnekant mag roze blijven ) en laat enkele minten rusten.
6
Voeg 4 eetlepels balsamicoazijn in de pan toe en werk verder af met een beetje Solo.
7
Schik de lever op een bedje pasta en werk af met de saus.
Kalfslever met balsamicojus en tagliatelle is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tagliatelle met chiantisaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basilicumsoep Met Reepjes Kalfslever
20-30 min -
Bekijk recept
Basilicumsoep Met Reepjes Kalfslever
20-30 min -
Bekijk recept
Kalfslever Met Gerookt Spek.
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslever Met Sinaasappel.
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept