Herfst stoofpotje

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het spek in blokjes en het rundsvlees in stukken van 4 cm bij 4 cm. Neem een grote stevige (gietijzeren ) kookpot en bak hierin het spek goudbruin, haal uit de pot en zet even opzij. Bak het vlees in het spekvet aan alle kanten mooi bruin, kruid met de verkruimelde bouillonblokjes en laat even meebakken. Blus met het water en laat een 1/2 uur sudderen, maak intussen de groenten schoon en snij ze in stukken behalve de spruitjes. Doe alle kruiden, groenten en spekblokjes bij het vlees en schenk het bier erover, laat nog 1 uur zachtjes sudderen.

Herfst stoofpotje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Boswachter cupcake
1 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelen met tijm op toast
20 min
Bekijk recept
Kip in witte wijn-roomsaus met groentegarnituur
1 uur-
Bekijk recept