Stoofpot met linzen

6
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de uien en snij ze fi jn. Schil de wortelen en snij ze in heel kleine blokjes.
  • 2 Verwarm de Solo Vloeibaar in een stoofpan. Fruit daarin de uien en de wortelen al roerend gedurende 2 minuten. Doe er dan de linzen bij. Kruid dit met zout en peper. Giet de linzen rijkelijk onder met water. Voeg de kruidnagel erbij en breng aan de kook.
  • 3 Snij ondertussen de Morteau-worsten in dikke schijven. Wanneer het water kookt, voeg je er de schijven worst aan toe.
  • 4 Verminder het vuur tot op zijn laagste punt en laat alles 30 minuten sudderen. Dien het stoofpotje onmiddellijk op.
  • 5

Stoofpot met linzen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Worst-linzenschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsoep met linzen en chick’pieces
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept