1 Warm de oven voor op 220°. Was de spinazie en kook gaar, laat uitlekken en hak fijn. Meng de eierdooiers met de gemalen kaas en roer er de spinazie door. Kruid met pezo. Klop het eiwit stijf met een snuifje zout en schep door de spinaziemengeling. Beboter twee souffléschoteltjes met vloeibare solo en giet er het mengsel in. Laat een half uur rijzen in de oven. Verwarm de room en verbrokkel er de roquefort over, roer en breng op smaak met peper, geen zout, de roquefort is al erg gezouten. Bak het vlees naar wens (blue,saignant, a point of bien cuit) in de hete solo en leg op warme borden, overgiet gedeeltelijk met de saus en plaats er de soufflé naast, versier met een beetje salade en enkele halve kerstomaatjes, serveer met zelfgemaakte frietjes.
Filet pur met roquefortsaus en spinaziesoufflé. is een recept van Solo Open Kitchen