Varkenshaasje met kokosmelk

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer de zwarte peper door het citroensap en marineer daar de varkenshaasjes in gedurende 10 minuten. Wrijf de peper goed in het vlees. Stoof de ui aan in 2 el olijfolie, bestrooi met kurkuma en roer goed, blus de pan met kokosmelk, room en water. Voeg de plakjes wortel toe, breng op smaak met zout en laat 15 min. pruttelen op middelmatig vuur. Verhit 1 el olijfolie in een pan en schroei het varkenshaasje aan alle kanten dicht, draai het vuur lager en laat 8 à 10 min. garen, draai het vlees regelmatig om. Haal het vlees uit de pan en laat 10 min. rusten onder aluminiumfolie. Snij het vlees in dikke plakken en leg het 3 min. in de warme saus. Garneer met verse koriander en serveer met basmatirijst.

Varkenshaasje met kokosmelk is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodpuddinkjes
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gekoelde kokosmelk met meloen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept