Zoek
Gebakken reefilet met mousse van zoete
4
90 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1.5 dl porto
2 eetlepels zoethout poeder
500 g geschilde zoete aardappelen
melk
4 eetlepels Solo
4 miniwitlofstronkjes
peper en zout
800 g reebokfilet
1 eetlepel extra vergine olijfolie
2.5 dl wildbouillon
Bereiding
1
Kook de porto met het zoethout op, laat een halfuurtje trekken en laat afkoelen.
2
Kook de zoete aardappelen gaar in gezouten water. Maak er een gladde puree van met melk en boter, en controleer of het goed gekruid is.
3
Halveer de witlofstronkjes en verwijder de kern.
4
Bak het witlof op een matig vuur in een eetlepel Solo. Breng op smaak met zout en peper.
5
Snij de filet in 12 gelijke delen en sla de biefstukjes licht plat.
6
Verhit de olie en wat Solo in een pan, bak de reebokfilet op een hoog vuur aan, kruid met zout en peper.
7
Haal het vlees uit de pan, voeg de porto en de wildbouillon toe, laat inkoken tot een lichtgebonden saus.
8
Zeef en breng op smaak met zout en peper.
Gebakken reefilet met mousse van zoete is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept