Biefstuk pizzaiola

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de olie in een pan op een middelhoog vuur. Leg de biefstukken in de pan en bak ze aan beide kanten bruin. Bestrooi met zout en peper en leg ze op een bord.
  • 2 Strooi de look in de pan en laat een minuutje bakken. Voeg de passata, oregano en pikant pepertje bij. Voeg zout toe naar smaak. Laat de saus ongeveer 20 min sudderen tot ze ingedikt is. Voeg nu de biefstukken terug bij de saus en laat nog even suddereren tot ze voldoende gaar zijn.

Biefstuk pizzaiola is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta alla pizzaiola met malse kipgehaktballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenfilet alla pizzaiola
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carne Alla Pizzaiola
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salsa Pizzaiola (tomatensaus)
10-20 min -
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept