Witloof met champignons en spek

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - halveer de struikjes witloof en haal de stronkjes eruit
  • 2
    - verhit de olie en bak de witloof met champignons 4 minuten
  • 3
    - blus af met balsamicoazijn en houd even warm
  • 4
    - voeg zout en peper naar smaak toe
  • 5
    - bestrooi ook de speklapjes met zout en peper
  • 6
    - bestrijk een grillpan met olie en rooster hierin het vlees in 3-4 goudbruin en gaar
  • 7
    - verwarm intussen de krieltjes
  • 8
    - leg de witloof en champignons in het midden van een warme schaal
  • 9
    - schik de speklapjes erop en leg de krieltjes bestrooid met peterselie eromheen

Witloof met champignons en spek is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept