- halveer de struikjes witloof en haal de stronkjes eruit"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- verhit de olie en bak de witloof met champignons 4 minuten"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- blus af met balsamicoazijn en houd even warm"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- voeg zout en peper naar smaak toe"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- bestrooi ook de speklapjes met zout en peper"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- bestrijk een grillpan met olie en rooster hierin het vlees in 3-4 goudbruin en gaar"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- verwarm intussen de krieltjes"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- leg de witloof en champignons in het midden van een warme schaal"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- schik de speklapjes erop en leg de krieltjes bestrooid met peterselie eromheen"}],"recipeYield":"4 "}