Kalfshamburger met munt, peterselie

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hamburger:
  • 2 Kruid het gehakt met peper en zout en meng er een eitje onder.
  • 3 Hak de munt, peterselie, dragon, de sjalotjes en de uien fijn en meng ze onder het gehakt.
  • 4 Maak er hamburgers van.
  • 5 Laat de hamburgers een uurtje rusten in de koelkast, zodat ze goed stevig worden.
  • 6 Aardappelsalade:
  • 7 Was de krieltjes en kook ze met de schil in gezouten water.
  • 8 Giet ze af en pel de krieltjes.
  • 9 Maak een dressing met de mayonaise, de mosterd, een scheutje azijn en een scheutje water. 1
  • 0 Kruid af met peper en zout. 1
  • 1 Giet de dressing over de aardappels en voeg er de gehakte peterselie en de gehakte ajuin aan toe. 1
  • 2 Kruid verder af met peper en zout.1
  • 3 Bak de hamburgers in een beetje Solo. 1
  • 4 Serveer de hamburger met de aardappelsalade. Voeg er ter versiering nog enkele verse kruidenblaadjes aan toe.

Kalfshamburger met munt, peterselie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept