Carpaccio van mango en ananas

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng het water met de suiker aan de kook, laat gedurende 2 minuten inkoken. Voeg er de citroenmelisse aan toe en laat 15 minuten intrekken. Filter en druk goed aan.
  • 2 Snijd het ananas- en mangovlees met een scherp mes in fijne plakken. Schik ze mooi op gekoelde borden. Overgiet met de siroop en bedek met plasticfolie. Bewaar 1 uur in de koelkast.
  • 3 Schil het stuk kokosnoot en schaaf met een dunschiller 50 g fijne krullen. Garneer er de carpaccio mee en dien ijskoud op.

Carpaccio van mango en ananas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept