Gevulde tomaten

6
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de tomaten, snij het hoedje af en haal de pitten en het vruchtvlees eruit.
  • 2 Meng het gehakt met de eierdooiers, het broodkruim de sjalot en wat peterselie en kruid met peper en zout. Vul de tomaten met de gehaktvulling en ze het hoedje er terug op. Plaats in een voorverwarmde oven van 185°C en bak gedurende 15 à 20 min.

Gevulde tomaten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept