- schep het rundvlees om met de bloem, zout en peper naar smaak"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- verwarm de boter in een braadpan en bak hierin de spekblokjes zacht uit tot ze lichtbruin kleuren"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- schep ui en knoflook erbij, bak mee tot ze glazig zijn"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- schep het spek-uimengsel uit de pan"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- bak de blokjes rundvlees in het bakvet rondom bruin aan, doe het spek-uimengsel terug in de pan bij het rundvlees"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- schenk langs de rand van de pan de rode wijn erbij"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- doe de champignons, de wortel en de laurier bij het vlees in de pan en schep even om"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- breng heel zachtjes aan de kook en laat het vlees met de deksel op de pan 2 tot 2,5 uur zachtjes garen"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- breng nogmaals op smaak met peper en zout"},{"@type":"HowToStep","text":"10. Lekker met aardappelpuree."}],"recipeYield":"4 "}