- Snij de champignons in "},{"@type":"HowToStep","text":"4."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Snij de sjalotten in fijne ringen."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Verwijder de pitten en witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in reepjes."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Snij de courgette in gelijke blokjes van 1 cm."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Boen de aardappeltjes schoon."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Snipper de peterselie fijn."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Schik de vleeskoek in een grote ovenschotel en besprenkel met 1 el olijfolie. Plaats de ovenschotel in een op 180°C voorverwarmde oven en laat gedurende 30 min. gaar worden."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Voeg de sjalotten, de paprikareepjes, de courgetteblokjes en de aardappelen toe."},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Doe er de gepelde tomaten bij en overgiet alles met de bouillon."},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- Kruid de groentjes met de kruiden en roer goed onder."},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- Plaats de ovenschotel opnieuw in de op 180°C voorverwarmde oven en laat gedurende 1u verder garen."},{"@type":"HowToStep","text":"12.
- Voeg de champignons toe aan de ovenschotel en roer ze mee onder de groenten. Laat nog 30 min. gaar worden."},{"@type":"HowToStep","text":"13.
- Zet de oven uit en laat het gebraad nog 10 min. rusten. Kruid de groenten eventueel nog bij naar smaak met peper en zout."},{"@type":"HowToStep","text":"14.
- Snij de vleeskoek in fijne sneetjes en serveer met de Provençaalse groetjes. Bestrooi met peterselie."},{"@type":"HowToStep","text":"15. (Colruyt Lekkere gezinskeuken, 34)"}],"recipeYield":"6 "}