- snij de paprika's doormidden, leg ze onder de grill tot de schil blazen vormt en bijna zwartgeblakerd is"},{"@type":"HowToStep","text":"2. - laat ze afkoelen in een gesloten plastic zak, verwijder nu de schil en snij de paprika in reepjes"},{"@type":"HowToStep","text":"3. - maak het gehakt aan met de fijngesnipperde ui, de geperste knoflook, de eieren en het paneermeel"},{"@type":"HowToStep","text":"4. - voeg er de gemalen kaas aan toe en een mespunt tijm, kruid indien nodig met peper en zout"},{"@type":"HowToStep","text":"5. - bestrijk een rechthoekige ovenschaal met olie, vul de schaal met afwisselend een laagje gehakt en een laagje paprikasnippers"},{"@type":"HowToStep","text":"6. - eindig met een laag gehakt, strooi bovenop nog wat paneermeel, besprenkel lichtjes met olijfolie"},{"@type":"HowToStep","text":"7. - zet het gehaktbroodje 1 uur in de oven op 175°C"},{"@type":"HowToStep","text":"8. Lekker warm of koud, met een pittig tomatensausje."}],"recipeYield":"6 "}