Kalfsbrochette met salie

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de kalfslapjes in twee en leg ze open op het werkblad.
  • 2 Snij de mozzarella in
  • 8
  • 3 Leg op elk lapje een stukje mozzarella en een blaadje salie. Rol op en maak een gaatje met een prikker (om gemakkelijker de rozemarijntakjes door te steken).
  • 4 Rits de naaldjes van de takjes rozemarijn (behalve op het uiteinde) en steek op elk takje twee kalfsrolletjes. Bestrijk met olijfolie en kruid met peper&zout. Gril de spiesjes ongeveer 8 minuten op de BBQ of op een grillpan.
  • 5 Serveer met aardappel in de schil met kruidenboter en wat salade en tomaat.

Kalfsbrochette met salie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kalfsbrochette met pistacheaardappeltjes
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsbrochette met pruimen en spek
0 min
Bekijk recept