Varkenshaasje met sinaasappelsaus

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de varkensfilet met zout en peper. Smelt hierna de Solo in een pan en bak de varkenshaasjes aan beide kanten goed bruin.
  • 2 Voeg de wijn toe en laat het zachtjes sudderen.
  • 3 Voeg dan de kippenbouillon en de geperste teentjes knoflook toe
  • 4 Rasp de schil van 3 sinaasappels in de pan.
  • 5 Pers de geraspte sinaasappels uit boven een kom en voeg de maïzena toe aan het sap. Goed mengen.
  • 6 Voeg dit mengsel toe aan het vlees en laat het geheel sudderen tot de saus gebonden is.
  • 7 Snijd de vierdesinaasappel in mooie partjes.
  • 8 Serveer de varkenshaasje op een voorverwarmde schaal en giet het sausje erover.
  • 9 Garneer met de sinaasappelpartjes.

Varkenshaasje met sinaasappelsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Friszure cheesecake met sinaasappelcompote
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept