Zoek
Varkenshaasje met sinaasappelsaus
4
40 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 Varkenshaasjes
4 perssinaasappels
2 dl droge witte wijn
3 dl kippebouillon
2 teentjes knoflook
3 theelepels maizena
Solo vloeibaar
peper en zout
Bereiding
1
Kruid de varkensfilet met zout en peper. Smelt hierna de Solo in een pan en bak de varkenshaasjes aan beide kanten goed bruin.
2
Voeg de wijn toe en laat het zachtjes sudderen.
3
Voeg dan de kippenbouillon en de geperste teentjes knoflook toe
4
Rasp de schil van 3 sinaasappels in de pan.
5
Pers de geraspte sinaasappels uit boven een kom en voeg de maïzena toe aan het sap. Goed mengen.
6
Voeg dit mengsel toe aan het vlees en laat het geheel sudderen tot de saus gebonden is.
7
Snijd de vierdesinaasappel in mooie partjes.
8
Serveer de varkenshaasje op een voorverwarmde schaal en giet het sausje erover.
9
Garneer met de sinaasappelpartjes.
Varkenshaasje met sinaasappelsaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Friszure cheesecake met sinaasappelcompote
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept