Italiaanse worst met madeira

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de bakboter smelten in een hoge pan en bak de worsten aan tot ze bruin gekleurd zijn . Haal de worsten uit de pan en leg ze even apart.Doe de fijngesnipperde ui in de pan en laat even bakken tot hij wat gekleurd is ,voeg de gesnipperde knoflook,paprika en herbes de provence toe.Verder kruiden met flink wat peper en een beetje zout.
  • 2 Doe de tomatenpuree en het geconcentreerd tomatensap in de pan en leg de worsten erbij zodat ze verder kunnen garen. Giet de helft van het flesje madeira in de pan en laat ongeveer 20 minuten sudderen.
  • 3 Doe de 2 blikken erwtjes in de pan en laat alles nog even doorwarmen.
  • 4 Serveer met aardappelpuree of pasta

Italiaanse worst met madeira is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderlapjes met madeira
2uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met paddenstoelen en madeiraroom
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Medaillons met paddenstoelen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept