Zoek
LAUWE SALADE VAN ARTISJOKKEN EN KALFSLEVER
2
60 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 STUKS ARTISJOK KLEIN BRETAGNE
Bereiding
1
ARTISJOKKEN PELLEN EN BOVENAAN AFSNIJDEN
2
ONDERAAN SCHILLEN
3
KIPPENBOUILLON EN KRUIDENBOEKET
4
45 MIN KOKEN
5
LATEN AFKOELEN
6
MET VORK IN KLEINE STUKKEN VERDELEN
7
HARDE DELEN VERWIJDEREN (STUKJES BOVENAAN)
8
PEPER EN OLIJFOLIE TOEVOEGEN EN TRUFELOLIE
9
INMIDDELS DE LEVER BAKKEN TOT HEEL LICHT ROZE 1
0
RECHTE STUKKEN ERUIT SNIJDEN EN DAN HEEL FIJNE SCHIJFJES SNIJDEN ZOALS CARPACIO1
1
OP DE ARTISJOK SCHIKKEN BV ROND BORD MET ZIJKANTEN ARTISJOK1
2
OP DE LEVER FLEUR DE SEL VAN DE CAMARGUE
LAUWE SALADE VAN ARTISJOKKEN EN KALFSLEVER is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Basilicumsoep Met Reepjes Kalfslever
20-30 min -
Bekijk recept
Basilicumsoep Met Reepjes Kalfslever
20-30 min -
Bekijk recept
Kalfslever Met Gerookt Spek.
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslever Met Sinaasappel.
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen blechkuche
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Thomasina Miers' groene rijst
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept