Zoek
Krokant gehaktbroodje met gepofte aardappel
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 gram gehakt
2 stuks eieren
200 gram erwtjes uit diepvries
100 gram peultjes uit diepvries
2 dl room
4 stuks aardappelen
1 beetje paneermeel
2 grote wortelen
Bereiding
1
Leg de aardappelen op een bakplaat en overgiet met een scheutje olijfolie.
2
Plaats in de oven op 180 graden gedurende een uurtje.(je kan ook half gaar maken en nog 20min in oven doen)
3
Meng het gehakt met het ei en voeg paneermeel toe tot je een stevige bal kunt maken.
4
Kruid met peper en zout en verdeel in 4 bolletjes.
5
Leg op een bakplaat en druk een beetje plat.
6
Bak in de oven op 180 graden gedurende 20 à 30 minuten.
7
Schil de wortel en snij deze in stukjes.
8
Stoof de wortel met de erwtjes en de peultjes in een beetje olijfolie.
9
Voeg de room toe en kruid met peper en zout.1
0
Snij de aardappel in 2 en leg deze op het bord.1
1
Serveer het gehaktbroodje erbij en de groentjes in het sausje.
Krokant gehaktbroodje met gepofte aardappel is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept