Zoek
Gemarineerde varkenssnede met witloof
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 vakenssnede
800 g aardappelpuree maken
2 eetl sjalot
1 eetl knoflook
8 stronken witloof
1 bosje waterkers
1 eetl solo
3 eetl bruine suiker
4 eetl olijfolie
nootmuskaat
peper en zout
sojasaus
Bereiding
1
maak de marinade : stoof desjalot en de knoflook glazig in 1 eetl olijfolie
2
Blus met sojasaus en voeg de bruine suiker toe
3
Laat 1 min doorkoken tot een stropige brei
4
Verwijder de harde kern uit de witlofen
5
Verwijder de grove onderste stelen van de waterkers
6
Verhit 1 eetl boter en 1 eetl olijfolie in een kookpot en bak het witloof bruin
7
Kruid naar smaak met peper en zout
8
Voeg een scheutje water toe, dek af en laat zachtjes gaar worden gedurende een 15tal min
9
Maak een 800g aardappelpuree vers of diepvries puree gebruiken1
0
Strijk de varkenssnede met de marinade in1
1
Verhit 2 eetl olijfoiein een braadpan en bak het vlees gedurende een 2 tal min1
2
langs beide kanten1
3
Nu gewoon alles op bord dreseren zoals gewenst
Gemarineerde varkenssnede met witloof is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min
Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept