Rollade van bloedworst

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 210°. Stoof de sjalot aan in de helft van de boter. Voeg er de peer en de suiker aan toe. Laat lichtjes karamelliseren. Doe er de druiven en de bloedworst zonder vel bij en roerbak 3 minuten op een hoog vuur. Breng op smaak met peper&zout.
  • 2 Leg de vellen brickdeeg open. Verdeel de bloedworst over de vellen deeg en rol ze strak op zoals een loempia. Leg de deegpakketjes op een bakplaat met bakpapier. Smelt de rest van de boter. Bestrijk er de deegpakketjes mee en zet ze gedurende 8 à 10 minuten in de oven.
  • 3 Haal de deegpakketjes uit de oven, snij ze doormidden en zet ze rechtop op een bord.

Rollade van bloedworst is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van aardappels en knapperige zwarte bloedworst
Bekijk recept
Andijviestamppot met bloedworst, spek en appel
30 min-
Bekijk recept
Omelet met bloedworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloedworst met appel special
0 min
Bekijk recept

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept