wraps met rundvlees en pittige ananassalsa

3
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 meng de rundvleesreepjes met sojasaus en laat 2 uur marineren.
  • 2 Maak de salsa: meng de ananas, de komkommer, de knoflook, de korander, de ui en de sjalotjes met het citroensap en 1 el sojasaus. Doe daar eventueel nog de rode peper bij.
  • 3 Verwarm de oven op 200°C, verpak de wraps in aluminium en laat ze 10 minuten warm worden.
  • 4 roerbak de rundvleesreepjes kort gaar.
  • 5 Leg het vlees, de ijsbergsla en de salsa op de wraps. Rol ze op en serveer meteen.

wraps met rundvlees en pittige ananassalsa is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananassalsa
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Karbonades met abrikozen-gemberglazuur
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Baconburger met pittige ananassalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept