1 Bak de sjalot in een beetje boter, doe er de broccoliroosjes en 2 dl water bij en laat 10 minuten zachtjes garen. Kruid het rundergehakt met peper en zout en maak er 12 balletjes van . Voeg de kerstomaatjes en de balletjes bij de broccoli en laat nog ongeveer 2 minuten verder garen.
2 Klop 4 eieren los. Warm de room op in een steelpannetje en los hier het groentebouillonblokje in op. Leng de maïzena met 5cl. melk en voeg dit samen met de parmezaan bij de room. Roer om en voeg er van het vuur de losgeklopte eiren bij. Doe de groenten en balletjes in een beboterde ovenschotel en schenk er het clafoutismengsel oven. Bak ½ uur in een voorverwarmde oven van 180°C. Serveer met aardappelpuree.
3 Een receptje dat ik in Libelle gevonden heb en uiteraard uitgeprobeerd. Niet moeilijk en heel erg lekker, voor herhaling vatbaar!!
Clafoutis met rundvlees , broccoli en kerstomaten is een recept van Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen