Kalfskotelet met groenten risotto en bier

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Los het bouillonblokje op in 1/2 l water.
  • 2 Bak het vlees aan beide kanten aan in de Solo .
  • 3 Was en schil de wortelen, de prei en de selder en snijd ze in zeer kleine blokjes.
  • 4 Voeg ze bij het vlees, giet er de helft van het bier bij en laat 10 minuten garen. .
  • 5 Pel en snipper de sjalot.
  • 6 Haal het vlees uit de pot en hou het in de lauwe oven warm onder een stuk aluminium papier.
  • 7 Doe de sjalot in de Solo kleuren in een pot met een dikke bodem , giet er de rijst bij en meng . Laat garen terwijl je de bouillon beetje bij beetje toevoegt.
  • 8 Voeg de groenten toe als de rijst half gaar is en kruid af .
  • 9 Laat de rijst verder koken tot hij helemaal gaar is. 1
  • 0 Haal de pan van het vuur en voeg er een scheutje bier en de boter bij.1
  • 1 Giet de rest van het bier in de pan van het vlees en laat inkoken.

Kalfskotelet met groenten risotto en bier is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofschuitjes met knapperige rijst-amandelballetjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept
The Elvis
Snack
Bekijk recept

Kalfskotelet met Normandische room en calvados
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marinade Voor Kalfskotelet.
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Kalfskotelet In Portsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfskotelet In Portsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept