Vitello tonato

4
85 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de wortelen en de bleekselder in stukjes.
  • 2 Doe samen met alle andere ingrediënten in een pot en giet voldoende water bij tot het vlees net onderstaat. Breng aan de kook, en laat 25 minuten koken. Schep tijdens het koken het schuim af.
  • 3 Haal het vlees uit de bouillon en laat het een uur afkoelen in de koelkast.
  • 4 Korst het vlees kort aan in een pan met hete Solo. Snij het daarna in zeer dunne plakken zoals carpaccio.
  • 5 Doe het ei, een scheutje olie, het citroensap en het zout in een maatbeker en voeg onder voortdurend roeren met de staafmixer eerst 2 dl olie toe.
  • 6 Voeg er dan de tonijn, de ansjovis, de kappertjes bij en mix glad. Roer er voldoende bouillon bij tot de saus mooi smeuig is .Laat afkoelen in de koelkast.

Vitello tonato is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pollo tonato met frisse salade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip tonato met cherrytomaatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pollo tonato met pastasalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich pollo tonato
15 min
Bekijk recept

Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Vitello tonnato
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato van gegrilde kalfsentrecote
1uurwachten- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept