Gegrilde kalfslapjes met een citroensausje

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng het citroensap met gehakte tijm, look en olijfolie, peper en zout en laat daarin de lapjes minstens 10 minuten marineren.
  • 2 Doe de couscous in een kom en voeg er Solo, peper, zout en gehakte dragon bij en overgiet met hete kippenbouillon tot de couscous juist onder staat.
  • 3 Dek de kom af met een deksel of handdoek en laat de couscous zwellen.
  • 4 Was de prei en snij hem in zeer fijne stukjes. Stoof hem gaar in de Solo met peper en zout gedurende 5 minuten .
  • 5 Roer de couscous los met een vork.
  • 6 Gril net voor het serveren de kalfslapjes en serveer ze samen met de kruidige dragon couscous.

Gegrilde kalfslapjes met een citroensausje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Scampi's met honing-citroenvinaigrette
150 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoemp met vis
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept