Biefstuk met rijst

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voor de maître d'hotel boter: vermeng 2 eetlepels solo, 1 eetlepel peterselie, citroensap en pezo. Leg het mengsel in aluminiumfolie, probeer er een rol van te maken en leg in de koelkast. Meng de rijst met bouillon en pezo. Breng aan de kook, dek af en laat 15 minuten op een zacht vuurtje staan. Voeg dan dragon, bieslook en de rest van de solo toe. Bestrooi biefstukken en halve tomaten met pezo. Bestrijk ze met olie en gril de steaks en de halve tomaten. Serveer rijst, biefstukken, tomaten en waterkers op warme borden, versier met de eerder klaargemaakte maître d'hotel boter.

Biefstuk met rijst is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept