mititei (roemeense worstjes)

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Klop het ei los en pers de knoflook erboven uit; klop de bloem erdoor. Meng dit mengsel door het gehakt. Breng op smaak met zout, peper en tijm. Vorm van het gehakt 12 worstjes en leg deze op het grillrooster. Schuif het rooster ca. 10 cm onder het hete grillelement en rooster de worstjes in ca. 10 minuten rondom bruin en gaar.
  • 2 je kan ze natuurlijk ook in de pan rustig bakken tot ze mooi bruin en gaar zijn.

mititei (roemeense worstjes) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept