Biefstuk met kappertjessaus

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de biefstukken met pezo. Verhit de solo in een pan en bak hierin de biefstukken naar eigen smaak, bleu, saignant, a point, bien cuit. Haal dan de biefstukken uit de pan, leg ze op een warme schaal en houd ze warm onder aluminiumfolie.
  • 2 Roer de zure room, mosterd, kappertjes en peterselie door de bakboter.
  • 3 Laat de saus goed warm worden, maar niet koken. Breng de saus zonodig nog op smaak met wat pezo. Giet de saus over de biefstukken.
  • 4 Serveren met gekookte aardappelen en een stronkje gebakken witloof.

Biefstuk met kappertjessaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Carpaccio met kappertjessaus
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lekkerbekjes met kappertjessaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met kappertjessaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met kappertjessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept