spetsefai (pikante worstjes)

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snij de braadworsten in 6stukken
  • 2 snij de ui in halve ringen
  • 3 snij de paprika inlange repen
  • 4 ontdoe de spaanse peper van zaad en snij fijn
  • 5 hak de look fijn
  • 6 ontvel de tomaten en snij ze fijn
  • 7 verhit de olie en bak er de worst in,neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier
  • 8 bak de ui en paprika en spaanse peper.
  • 9 voeg er dan de look en tomaat aan toe en bak mee op een hoog vuur.1
  • 0 voeg er de tomaatpuree aan toe, de specerijen de wijn en de worstjes.1
  • 1 Leg het deksel op de pan en stoof op een laag vuur gedurende 30min.1
  • 2 Verwijder laurierblad en breng op smaak me peper,zout en suiker.1
  • 3 Heet opdienen met gekookte aardappelen of puree.

spetsefai (pikante worstjes) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept