Zoek
spetsefai (pikante worstjes)
4
40 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1,5 eetlepel olijfolie
5 pikante braadworstjes
1 grote ui
1 rode paprika
1 groene paprika
1 Spaanse peper
1 teentje look
2 grote tomaten
1 elp tomatenpuree
1 laurierblad
1 tlp oregano
1/2 tlp koriander
3 elp rode wijn
suiker
peper
zout
knapperig brood
Bereiding
1
snij de braadworsten in 6stukken
2
snij de ui in halve ringen
3
snij de paprika inlange repen
4
ontdoe de spaanse peper van zaad en snij fijn
5
hak de look fijn
6
ontvel de tomaten en snij ze fijn
7
verhit de olie en bak er de worst in,neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier
8
bak de ui en paprika en spaanse peper.
9
voeg er dan de look en tomaat aan toe en bak mee op een hoog vuur.1
0
voeg er de tomaatpuree aan toe, de specerijen de wijn en de worstjes.1
1
Leg het deksel op de pan en stoof op een laag vuur gedurende 30min.1
2
Verwijder laurierblad en breng op smaak me peper,zout en suiker.1
3
Heet opdienen met gekookte aardappelen of puree.
spetsefai (pikante worstjes) is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept