Mignonetten met pasta, courgette en salieroomsaus

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de courgette in kleine dobbelstenen. Stoof ze enkele minuten op laag vuur in olijfolie, ze moeten nog knapperig blijven. Kook de pasta beetgaar, giet af. Kook de room 5 minuten in, hak de salie fijn en doe bij de room. Voeg ook de courgette toe en kruid het geheel met pezo. Bak de mignonetten op een zacht vuur rosé in de solo, kruid met pezo.
  • 2 Schik de pasta en het vlees op warme borden, lepel de saus over de pasta.

Mignonetten met pasta, courgette en salieroomsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensgebraad met salieroomsaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendenborst Met Salieroomsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendenbors Met Salieroomsaus En Tagliatelle
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad met salieroomsaus
0 min
Bekijk recept

Mignonetten met blauwe schimmelkaas
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mignonetten met gorgonzolasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mignonetten met savooipuree
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mignonetten met Champignonsaus
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept