Zoek
Gehaktballetjes met geroosterde pompoen
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 gr gemengd gehakt
500 gr pompoen
3 el olijolie
6 blaadjes salie
1 rood pepertje
4 el broodkruim
1 ei
peper&zout (pezo)
rucola
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200° electrisch of 175° hete lucht.
2
Maak de pompoen schoon en besprenkel met 2 el olijfolie.
3
Rooster ze ongeveer 20 à 30 minuten in de warme oven.
4
Snijd de salie fijn, maak het pepertje schoon, verwijder de zaadlijsten en hak fijn.
5
Meng het gehakt met het broodkruim, de salie, de rode peper en het ei., kruid met pezo.
6
Draai van het gehakt kleine balletjes en bak deze in 1 el olijfolie aan.
7
Laat ze ongeveer 6 à 8 minuten bakken tot ze rondom bruin en gaar zijn.
8
Serveer met de geroosterde pompoen en rucola en een stukje stokbrood.
Gehaktballetjes met geroosterde pompoen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tartaar van mango en pompoen
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildwestrijst
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min
Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept