Zoek
Minicalzone met salami
3
30 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
50 gr salamischijfjes
125 gr mozzarella
100 gr kerstomaatjes
8 blaadjes basilicum
125 gr ricotta
1 takje rozemarijn
400 gr pizzadeeg (uit de koeling)
peper&zout (pezo)
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200° electrisch of 175° hete lucht.
2
Halveer de salami en snijd ze in korte reepjes.
3
verbrokkel de mozzarella.
4
Maak de tomaten schoon en snijd ze in kleine blokjes.
5
Snijd de basilicum in reepjes.
6
Roer de salami, de mozzarella de tomaten en de basilicum door de ricotta, kruid met pezo.
7
Rol het pizzadeeg uit en snijd het op het papier in drie repen.
8
Verdeel het ricottamengsel over de helften van de drie deegrepen.
9
Klap de repen dicht en druk de randen goed samen, druk met een vork richeltjes in de randen.1
0
Bak de minicalzone 10 à 12 minuten op het bakpapier in de oven goudbruin.1
1
Maak de rozemarijn schoon en verdeel het takje in drieën.1
2
Leg de stukjes rozemarijn 5 minuten voor het eind op de minicalzone's.
Minicalzone met salami is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pizza quattro gusti
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met salami, cherrytomaatjes en spinazie
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfstige farfalle met salami en kikkererwten
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minicalzone met ham
30 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept