Gegrild rundvlees met tapenade van radijsjes

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pluk de blaadjes van de radijzen en spoel ze in koud water. Hak de radijsen fijn en kruid ze met een weinig peper en zout. Prak de aardappel en de look fijn met de zure room en een scheutje olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Meng er de radijsjes onder en voeg er de fijngesnipperde dille en radijsblaadjes. Bak het rundvlees in olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Snij het vlees in plakken en schik ze op warme borden. Lepel er de radijsjestapenade op en besprenkel met olijfolie.

Gegrild rundvlees met tapenade van radijsjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Prei in vinaigrette & gegrild spek
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Warme, pittige tomatensaus
55 min Bijgerecht
Bekijk recept