Lamsstoofpot met tripel

4
90 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Braad het vlees aan in de boter en haal het uit de pan. Fruit de ui en de look in hetzelfde braadvocht en schep het vlees er opnieuw in. Roer de fijngesneden wortelen, de selder en de tomaten door het vlees. Breng op smaak met peper, zout, tijm, laurier en mosterd. Overgiet het geheel met bier en laat onder een deksel verder sudderen. Halveer de champignons en doe ze 10 min voor het vlees gaar is in de stoofpot. Bind de saus eventueel met sauzenbinder en bestrooi de stoverij gul met de peterselie.

Lamsstoofpot met tripel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Karbonade van varkenswangetjes met Westmalle en frietjes van pastinaak
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hapjes met Oudendijk Gouda
10 min Snack
Bekijk recept
Konijn met Westmalle Tripel
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Terrine van ossenstaart
120 min Voorgerecht
Bekijk recept

Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met bospeentjes
2 uur-
Bekijk recept
Tanjia Marrakchi (lamsstoofpot met citroen)
35 min Voorgerecht
Bekijk recept