Biefstuk met biersaus

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de uien schoon en snij ze in ringen. Verhit wat olijfolie in een pan en bak de uiringen zonder ze te bruinen. Roer de bloem erdoor, draai het vuur lager en overgiet al roerend met de bouillon. Leg de tijm erbij en laat 20 min stoven. Roer het bier door de saus en laat nog 5 min sudderen. Neem de tijm uit de pan en hou de saus warm. Verhit wat boter in een braadpan en bak de biefstukken naar smaak. Leg ze op warme borden en overgiet ze met uiensaus. Serveer met kroketjes en prinsessenboontjes.

Biefstuk met biersaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Cordon bleu met Averbodekaas en biersaus
Snack
Bekijk recept
Eendenhaasjes met kersen-biersaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes in biersaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rumsteak, marinade met donker Florivalbier
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept