Kalfskoteletjes met ansjovis en kappertjes

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng in een kom 2 el olijfolie, ansjovis, kappertjes en de peterselie. Kruid met peper en hou apart. Verwarm wat olijfolie in een pan en bak de kalfskoteletten aan beide zijden aan. Kruid ze met flink wat peper. Voeg er de rozemarijn aan toe. Laat ze nog 3 min aan elke kant verder garen. Leg de koteletten op de borden en giet er de saus over.

Kalfskoteletjes met ansjovis en kappertjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Kalfskoteletjes met gruyère
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfskoteletjes met tomaat en olijven
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfskoteletjes met shiitake-jus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfskoteletjes op z'n Italiaans
0 min
Bekijk recept